Om Brightful

OM OSS

Brightful vill möjliggöra för unga att nå sin fulla potential i en värld där alla möts oavsett bakgrund, vilken adress de bor på eller vill med sin framtid.

Vi gör det genom att anordna inspirerande träffar, lärorika utbildningar och samarbetar med andra aktörer i Malmö som vill detsamma som oss.

Vi är ett community för unga i Malmö mellan 15-26 år, och i vårt community välkomnar vi även studenter, yrkesverksamma och övriga Malmöbor som vill bidra på olika sätt. Nyfiken på hur? Klicka här, här eller här för att läsa mer om hur.

14372054_1462078203809082_8835975958346355021_o

TRÄFFAR

Alla som är med i Brightful kan ta del av workshops och studiebesök på olika platser i Malmö. Träffarna har förutbestämde teman som fokuserar på studier, arbete och fritid. Vår ambition är att anordna träffar där unga kan mötas och se att det finns mer att göra i livet än till det synes uppenbara.

UTBILDNINGAR

Under året anordnar vi ledarutbildningar för dem som vill utvecklas i sitt ledarskap. Det är personer inom Brightfuls nätverk som håller i utbildningarna.

FACEBOOK – BRIGHTFUL FAMILY

När vi inte ses, ”ses” vi på Facebook där vi har vår egna grupp och delar med oss av tips, vi ställer frågor och hjälper varandra med det som efterfrågas.

Bli medlem HÄR så får du information om hur du kan ta del av vår verksamhet – helt gratis!