Stöd oss

Brightful är en ideell organisation, vilket innebär att vi är beroende av stöd och samarbeten i form av bidrag och tjänster för att driva vår verksamhet.

Att stötta Brightful visar att ni tar ställning för ungas rätt till att forma sitt eget liv och gör konkret skillnad för våra unga i den tid de behöver det som mest. Ert stöd innebär att Brightful kan ge fler unga förebilder och verktyg för motivation och självförtroende.

Du, ditt företag eller organisation kan stötta Brightful genom olika engångsgåvor, stödmedlemskap eller partnerskap.

För engångsgåvor – Sätt in önskat belopp på vårt bankgiro 450-9600. Var vänlig ange ditt namn i ämnesraden. Maila oss därefter till hej@brightful.org så tar vi kontakt med dig.

För stödmedlemskap – Brightful är medlemmar i riksorganisationen Fritidsforum och får stöd för varje medlem vi har som är under 26 år gammal. Vill du bli medlem klicka här för att fylla i dina uppgifter.

För partnerskap – Vi har olika och spännande samarbeten med olika partners. Det är viktigt för oss att det blir ett partnerskap där båda parter kan bidra med något konkret. För mer information om hur vi kan samarbeta vänligen kontakta Axel på axel@brightful.org